日本語

Course Code etc
Academic Year 2023
College College of Tourism
Course Code other registration
Theme・Subtitle
Class Format Face to face (all classes are face-to-face)
Class Format (Supplementary Items)
Campus
Campus Niiza
Semester Spring Semester
DayPeriod・Room Mon.5
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Credits 2
Course Number TRM3003
Language Others
Class Registration Method "Other" Registration
Assigned Year 配当年次は開講学部のR Guideに掲載している科目表で確認してください。
Prerequisite Regulations
Acceptance of Other Colleges
Course Cancellation
Online Classes Subject to 60-Credit Upper Limit
Relationship with Degree Policy
Notes

【Course Objectives】

Based on the results of the (second year) seminars, we will interpret tourism from a historical perspective at a higher level.

【Course Contents】

Document reading, collection of historical materials, and field surveys and so on will be conducted according to the theme chosen by the student (limited to those focusing on the relationship between tourism and history).

Japanese Items

【授業計画 / Course Schedule】

1 イントロダクション
2 テーマ選定
3 テーマ選定
4 テーマ選定
5 文献講読
6 文献講読
7 文献講読
8 史料収集
9 史料収集
10 史料収集
11 成果報告およびディスカッション
12 成果報告およびディスカッション
13 成果報告およびディスカッション
14 演習のまとめ

【活用される授業方法 / Teaching Methods Used】

板書 /Writing on the Board
スライド(パワーポイント等)の使用 /Slides (PowerPoint, etc.)
上記以外の視聴覚教材の使用 /Audiovisual Materials Other than Those Listed Above
個人発表 /Individual Presentations
グループ発表 /Group Presentations
ディスカッション・ディベート /Discussion/Debate
実技・実習・実験 /Practicum/Experiments/Practical Training
学内の教室外施設の利用 /Use of On-Campus Facilities Outside the Classroom
校外実習・フィールドワーク /Field Work
上記いずれも用いない予定 /None of the above

【授業時間外(予習・復習等)の学修 / Study Required Outside of Class】

演習に臨むための準備を行う。
演習で明らかになった課題に取り組む。
関連する先行研究を積極的に読む。
関連する史料を積極的に収集する。
成果報告およびディスカッションに臨むための準備を行う。

【成績評価方法・基準 / Evaluation】

種類 (Kind)割合 (%)基準 (Criteria)
平常点 (In-class Points)100 学習への取り組み(30%)
報告の内容(30%)
ディスカッションへの参加(30%)
期末レポートへの構想(10%)
備考 (Notes)

【テキスト / Textbooks】

なし/None

【参考文献 / Readings】

その他 (Others)
適宜指示する。

【履修にあたって求められる能力 / Abilities Required to Take the Course】

【学生が準備すべき機器等 / Equipment, etc., that Students Should Prepare】

【その他 / Others】

【注意事項 / Notice】