日本語 English
開講年度/ Academic YearAcademic Year |
20232023 |
科目設置学部/ CollegeCollege |
観光学研究科/Graduate School of TourismGraduate School of Tourism |
科目コード等/ Course CodeCourse Code |
自動登録/automatic registrationautomatic registration |
テーマ・サブタイトル等/ Theme・SubtitleTheme・Subtitle |
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授業形態/ Class FormatClass Format |
対面(全回対面)/Face to face (all classes are face-to-face)Face to face (all classes are face-to-face) |
校地/ CampusCampus |
新座/NiizaNiiza |
学期/ SemesterSemester |
秋学期他/Fall OthersFall Others |
曜日時限・教室/ DayPeriod・RoomDayPeriod・Room |
・新座/・Niiza ・Niiza |
単位/ CreditCredit |
22 |
科目ナンバリング/ Course NumberCourse Number |
TRG5003 |
使用言語/ LanguageLanguage |
その他/OthersOthers |
備考/ NotesNotes |
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テキスト用コード/ Text CodeText Code |
UA230 |
For the second year master’s thesis writing, individual instruction will be carried out regarding topics and methodology with the aim of having students complete an outline of their master’s theses by the end of their first year.
For the first year of the master’s program, instructors in the research department will take turns providing students with individual instruction regarding general research.
※Please refer to Japanese Page for details including evaluations, textbooks and others.
2年次の修士論文執筆に向けて,テーマや方法論について個別に指導を行い,1年次終了時には,修士論文のフレームが完成することを目標とする。
For the second year master’s thesis writing, individual instruction will be carried out regarding topics and methodology with the aim of having students complete an outline of their master’s theses by the end of their first year.
前期課程1年次生を対象に,研究科専任教員が分担して研究全般について個別に指導を行う。
For the first year of the master’s program, instructors in the research department will take turns providing students with individual instruction regarding general research.
1 | オリエンテーション |
2 | 予備調査の実施と経過の報告1 |
3 | 予備調査の実施と経過の報告2 |
4 | 予備調査の実施と経過の報告3 |
5 | 調査結果の分析と経過の報告1 |
6 | 調査結果の分析と経過の報告2 |
7 | 修士論文構想発表会での報告準備1 |
8 | 修士論文構想発表会での報告準備2 |
9 | プレゼンテーション指導 |
10 | 研究テーマの再検討1 |
11 | 研究テーマの再検討2 |
12 | 研究計画の再検討1 |
13 | 研究計画の再検討2 |
14 | まとめと今後の作業の確認 |
指導内容を参考に,各自の仮テーマに沿って準備を進めること。
種類 (Kind) | 割合 (%) | 基準 (Criteria) |
---|---|---|
平常点 (In-class Points) | 100 |
研究活動の状況により総合的に評価する(100%) |
備考 (Notes) | ||
なし/None