日本語 English
開講年度/ Academic YearAcademic Year |
20232023 |
科目設置学部/ CollegeCollege |
観光学研究科/Graduate School of TourismGraduate School of Tourism |
科目コード等/ Course CodeCourse Code |
自動登録/automatic registrationautomatic registration |
テーマ・サブタイトル等/ Theme・SubtitleTheme・Subtitle |
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授業形態/ Class FormatClass Format |
対面(全回対面)/Face to face (all classes are face-to-face)Face to face (all classes are face-to-face) |
校地/ CampusCampus |
新座/NiizaNiiza |
学期/ SemesterSemester |
秋学期他/Fall OthersFall Others |
曜日時限・教室/ DayPeriod・RoomDayPeriod・Room |
・新座/・Niiza ・Niiza |
単位/ CreditCredit |
22 |
科目ナンバリング/ Course NumberCourse Number |
TRG6003 |
使用言語/ LanguageLanguage |
その他/OthersOthers |
備考/ NotesNotes |
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テキスト用コード/ Text CodeText Code |
UA430 |
For writing the master’s theses, individual instruction will be carried out regarding topics and methods with the goal of completing the master’s theses.
For the second year of the master’s program, instructors in the research department will take turns providing individualized general instruction regarding completing the master’s theses.
※Please refer to Japanese Page for details including evaluations, textbooks and others.
修士論文執筆に向けて,テーマや方法について個別に研究指導を行い,修士論文の完成を目指す。
For writing the master’s theses, individual instruction will be carried out regarding topics and methods with the goal of completing the master’s theses.
前期課程2年生次を対象に,研究科専任教員が分担して修士論文の作成全般について個別に指導を行う。
For the second year of the master’s program, instructors in the research department will take turns providing individualized general instruction regarding completing the master’s theses.
1 | オリエンテーション |
2 | 調査結果の分析・考察の実施と経過報告1 |
3 | 調査結果の分析・考察の実施と経過報告2 |
4 | 調査結果の分析・考察の実施と経過報告3 |
5 | 調査結果の分析・考察の実施と経過報告4 |
6 | 仮提出に向けた修士論文の執筆指導1 |
7 | 仮提出に向けた修士論文の執筆指導2 |
8 | 仮提出に向けた修士論文の執筆指導3 |
9 | 論文の修正指導1 |
10 | 論文の修正指導2 |
11 | 本提出に向けた修士論文の執筆指導1 |
12 | 本提出に向けた修士論文の執筆指導2 |
13 | 修士論文報告会,審査会での発表準備1 |
14 | 修士論文報告会,審査会での発表準備2 |
指導内容を参考に,各自のテーマに沿って準備を進めること。
種類 (Kind) | 割合 (%) | 基準 (Criteria) |
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平常点 (In-class Points) | 100 |
修士論文,発表および研究活動の状況により総合的に評価する(100%) |
備考 (Notes) | ||
なし/None